Последни резултати от изиграните срещи на нашите отбори

fcchirpan-fcradnevoПо програма тази седмица се изиграха 6 срещи на отбори от ФК Чирпан. В четвъртък гостувахме на ФК Мъглиж при юношите старша възраст. Двубоят бе белязан с груби влизания от страна на домакините, допълнително напрежение създаваше и публиката на ФК Мъглиж. Въпреки всичко това нашите юноши показаха добра игра и успяха да вземат победата с 3:2 след два гола на Джошкун Данаилов и един на Боян Христов. В следващия кръг почиваме, а след това на 10 ноември 2016 г. приемаме ФК Ботев Гълъбово.

В съботния ден се изиграха три срещи с участието на отбори на ФК Чирпан. От 10,00 ч. в Сливен гостувахме с децата на ФК Сините камъни. На стадиона в кв.Речица нашите получиха ранен гол още в 2-рата минута. Домакините използваха бързината на централния си нападател Малаков и достигнаха до ранно попадение. Въпреки това нашите не се предадоха, след направени един куп пропуски все пак Йоан Русенов изравни резултата. През втората част изпуснахме още няколко положения, като крайния резултат 1:1 се запази. В следващия кръг приемаме ФК Стара Загора, като не е ясно дали ще се изиграят срещите в предвид, че предстоят президентските избори на 6 ноември.

Във втория мач в съботния ден от 11,30 ч. в Чирпан играха ФК Чирпан и ФК Верея при подготвителна група-деца. Нашите играха добре през първото полувреме като на почивката резултата бе 0:0. Едно спорно положение в наказателното поле на гостите, при което не бе отсъдена дузпа можеше да развие мача в друга посока. След почивката въпреки добрата игра получихме три попадения и в крайна сметка загубихме с 0:3. Следваща седмица в събота гостуваме на ФК Ботев Гълъбово, като и този мач е под съмнение.

В Горно Сахране по програма на „А“ Областна футболна група-мъже играха домакините от ФК Габровница и ФК Чирпан. Срещата започна с 18 минути закъснение, след като нямаше медицинско лице на двубоя. Нашите не успяха да се приспособят на неравния терен. Две хубави положения имахме през първата част но пропуски направиха Красимир Видев и Михаел Козарев. Домакините използваха своя шанс в 47-та минута, когато централния им нападател се откъсна и бе съборен в наказателното ни поле. С точно изпълнение от 11-метров наказателен удар резултата бе открит, като до края на срещата липсваха сто процентови положения и пред двете врати. Сахраненци умело използваха всяко едно положение да бавят времето, лежането по терена бе в повече, но това е част от играта. Реферът Рашев през последните 15-тина минути явно се притесни и отсъди няколко спорни положения. Края на срещата дойде в 89 минута и 40 секунда, което ме убеждава за пореден път, че страха завладява все повече рефери. В следващия мач приемаме ФК Тунджа-Ягода, като не е ясно дали този двубой ще се състои, след като по програма той трябва да се изиграе в събота от 10,30 ч.

В неделния слънчев ден се изиграха две срещи с отбори на ФК Чирпан. От 10,00 ч. в Чирпан на градския стадион юношите младша възраст приеха ФК Миньор Раднево. Нашите момчета показаха мотивация, отлична игра в защита и използваха празните пространства при няколко контраатаки. На почивката се оттеглихме с гол аванс след гол на Драголов. През втората част нашите отново бяха по-добрия отбор на терена и след нови 2 гола оформиха крайното 3:0. Още няколко пропуска в последните минути можеха да направят резултата разгромен. В следващия мач играем гости на ФК Тунджа Ягода, като мача е под въпрос заради президентските избори.

В последния мач за седмицата най-малките момчета в група футбол 9 срещнаха в Стара Загора отбора на ФК Олимпия-2. Макар, че загубиха с 0:5 с всеки изминал мач се вижда израстване сред децата.

Снимки от срещите може да намерите на фейсбук страницата ни – ФК ЧИРПАН