Благодарности към хората без които не може…

12Изразяваме най-искрени благодарности от името на Управителния съвет на ФК Чирпан към Вас дарители и спомоществователи – Община Чирпан (в лицето на кмета г-жа Петкова), «Бъдещност» АД, «Нико Нет Ком» ЕООД (кабелна ТВ и Интернет в Чирпан и региона), г-н Георги Георгиев, г-н Никола Тенев – Мишина, г-н Петър Грудев, г-н Христо Мигнат, г-н Атанас Панев, г-н Стоян Димов и г-н Михаил Иванов, че се отзовахте на поканата да помогнете благотворително за набиране на финансови средства за участието на юношите на ФК Чирпан в международния детстко-юношески футболен турнир Евима Къп Банско 2016.

През последните две години положихме значителни усилия за набиране на средства от дарения, които насочваме в подкрепа на нашето младо поколение, което за съжаление е в неравностойно положение спрямо големите футболни школи.

Вие скъпи приятели, представители на бизнеса и на институциите, сте до нас, доверявате ни се и ни подкрепяте безрезервно.

Приобщаването Ви към нашата благородна кауза чрез закупуване на футболни топки, спортни екипи, осигуряване на транспорт, както и с финансови дарения, е свидетелство за дълбока човечност, съпричастност, щедрост и подкрепа. Подкрепата днес на можещия и талантлив млад гражданин, утре гарантира успех на цялата чирпанска общност.

Тези млади хора имат необходимост от помощта на личности като Вас с големи сърца, които вярват, че заедно можем да донесем щастие в живота на онези, които се нуждаят от нас.

Благодарение на вас успяхме да участваме в силния международен детско-юношески футболен турнир Евима Къп 2016, който се проведе в периода 14 август – 19 август 2016 г. Момчетата показаха силен спортен дух и се пребориха с редица по-големи и силни футболни школи, като завоювахме 3-тото място в крайното класиране от участвали 8 отбора в турнира.

Благодарим Ви още веднъж, че сте част от тази дълбоко хуманна мисия в името на надеждата, вярата и мечтите на чирпанските деца.

Да си пожелаем успех и попътен вятър!

От ръководството на ФК Чирпан